MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανακρίνεται και τρίτο πρόσωπο για τον fake θάνατο 12χρονου από εμβολιασμό στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακρίνεται και τρίτο πρόσωπο για τον fake θάνατο 12χρονου από εμβολιασμό στη Λεμεσό – Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας για δημοσίευση ψευδής είδησης για θάνατο 12χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από εμβολιασμό, η οποία προκάλεσε πανικό και αναστάτωση σε πολίτες.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη και τρίτου προσώπου, ο οποίος θα ανακριθεί για την λόγω υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως άλλα δύο πρόσωπα, 45 και 32 ετών, έχουν παραδεχθεί τη διάπραξη αδικήματος δημοσιοποίησης της ψευδής αυτής είδησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 45χρονου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καταγγελίας που αφορούσε τη δημοσίευση ψευδούς είδησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου 45χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο για να τύχει περαιτέρω δικανικών εξετάσεων, ενώ ο 45χρονος αφού
ανακρίθηκε, παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και κατηγορήθηκε γραπτώς για
να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την ίδια υπόθεση, ανακρίθηκε άντρας ηλικίας 32 ετών από τη Λεμεσό ο οποίος επίσης παραδέχθηκε την διάπραξη του αδικήματος.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network