MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης Κοτζιά στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Επισήμως ανακοινώθηκε σήμερα στην Αθήνα το πρόγραμμα της επίσκεψης του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στην Κύπρο, από 26 έως και 28 Οκτωβρίου

Advertisement

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στο εξωτερικό κατά τη νέα του θητεία στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, φτάνοντας στη Κύπρο, θα  συναντηθεί πρώτα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κασουλίδη, και έπειτα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ. Χρυσόστομο Β΄.

Στη συνέχεια, θα δει από κοινού Ελληνοκυπρίους εκπροσώπους Οργανώσεων Προσφύγων, Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων.

Την επομένη, Τρίτη 27 Οκτωβρίου, ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και, εν συνεχεία, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων της χώρας.

Την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε εορταστικές εκδηλώσεις στη Λευκωσία, εκπροσωπώντας επίσημα την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, το πρόγραμμα του κ. Κοτζιά περιλαμβάνει, επίσης, κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα, καθώς και επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network