MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις εξετάσεις προσλήψεων στο σώμα

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις εξετάσεις προσλήψεων στο σώμα – Ημερομηνία Διεξαγωγής της Γραπτής Εξέτασης – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Advertisement

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία αναφορικά με τη διεξαγωγή της εξέτασης για τις προσλήψεις στο σώμα.

Αναλυτικά:

«Το Συμβούλιο Προσλήψεων της Αστυνομίας, γνωστοποιεί ότι η γραπτή εξέταση για πλήρωση 256 κενών θέσεων εκ των οποίων οι 200 αφορούν την Αστυνομία και οι 56 την Πυροσβεστική Υπηρεσία που δημοσιεύθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 22.03.2019, με αρ. προκήρυξης 5186 και αρ. γνωστοποίησης 211, θα διεξαχθεί το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου, 2019 και ώρα 8 π.μ. στη Λευκωσία και Λεμεσό. Τόσο για την ημερομηνία διεξαγωγής της Εξέτασης όσο και για την ύλη της γραπτής εξέτασης σε γενικές γραμμές, έχει γίνει σχετική δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας ημερομηνίας 26.07.2019.

Με βάση τις πρόνοιες των Περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998, όπως έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη της εξέτασης υπάρχουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας στη διεύθυνση www.police.gov.cy και www.cypruspolicenews.com ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα, 22808236, 22808483 και 22808247.

Οι υποψήφιοι, θα ενημερωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα παρακαθίσουν, καθώς και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τη γραπτή εξέταση.»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal