MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανακοίνωση στην ανακοίνωση και ο «πόλεμος» ΑΚΕΛ Vs Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ καλά κρατεί

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση στην ανακοίνωση και ο «πόλεμος» ΑΚΕΛ Vs Κυβέρνησης και ΔΗΣΥ καλά κρατεί… Μετά τις δηλώσεις Αβέρωφ για να αποφευχθούν τα πισωγυρίσματα, απάντησε το ΑΚΕΛ με αναφορές για πανικό που κυρίευσε τον ΔΗΣΥ αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που χώρισε πολίτες σε πατριώτες και μη. Έπειτα από αυτό σειρά πήρε η Κυβέρνηση που με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αντιστρέφει τα πυρά.

Advertisement

Εντείνεται όλο και περισσότερο η διαμάχη μεταξύ Κυβέρνησης και ΑΚΕΛ. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου στην οποί επικρίνει, μεταξύ άλλων, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για διαχωρισμό των πολιτών σε πατριώτες και μη, σειρά πήρε η Κυβέρνηση για να απαντήσει.

Με γραπτή του ανακοίνωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο καθώς, όπως σημειώνει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκκινώντας από τις κοινές θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς και λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανησυχίες και επιδιώξεις του συνόλου των πολιτών, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες και αντιμάχεται τις τουρκικές μεθοδεύσεις, προκειμένου να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με στόχο μια συμφωνία που θα δίνει μια λειτουργική πολιτεία και ένα κράτος δικαίου, στη βάση των ευρωπαϊκών δεδομένων.

«Μια λύση που θα παρέχει ασφάλεια σε όλους τους πολίτες και θα κατοχυρώνει ανθρώπινα δικαιώματα και πολιτικές ελευθερίες. Αυτή είναι και η ουσία μιας πραγματικά καθολικής πολιτικής που αντικατοπτρίζει τη βούληση του συνόλου και αντιστοιχεί στο συμφέρον του λαού και της χώρας».

Τονίζει ότι αντίθετη επίδραση φαίνεται να έχει αυτή η ακατανόητη, όπως τη χαρακτηρίζει, επιμονή του ΑΚΕΛ να εθελοτυφλεί απέναντι στις επιθετικές μεθοδεύσεις της Τουρκίας και την απροθυμία της τουρκικής πλευράς για πραγματική διαπραγμάτευση και να επιρρίπτει συνεχώς ευθύνες στον Πρόεδρο και, τελικά, στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι «είναι αυτή η παραγνώριση των πραγματικών δεδομένων και της εντελώς αρνητικής στάσης της Τουρκίας, προκειμένου να επινοηθεί φταίξιμο στο δικό μας Πρόεδρο, που μπορεί να έχει διχαστική επίδραση. Δυστυχώς, η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σε μια τέτοια πολιτική συμπεριφορά είναι ότι υποβάλλεται από κομματικές σκοπιμότητες. Και αυτό δεν αφορά τον ίδιο τον λαό, αλλά την ηγεσία του ΑΚΕΛ».

Νωρίτερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ είχε εξαπολύσει πυρά κατά του Προέδρου του ΔΗΣΥ και της Κυβέρνησης λέγοντας ότι ο κύριος Νεοφύτου έχει κυριευτεί από πανικό και παρασύρει και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Δυστυχώς για το ΔΗΣΥ, ο πανικός της ηγεσίας του φαίνεται να είναι κολλητικός. Μεταδόθηκε και στον κ. Αναστασιάδη, μετατρέποντάς τον από πρόεδρο σε κομματάρχη. Γιατί μόνο ο πανικός μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος, που υποτίθεται θα “ένωνε δυνάμεις”, διαχωρίζει τους Κυπρίους σε πατριώτες και μη».

Αυτούσια η ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ

Κατανοούμε τους λόγους που προκαλούν τον πανικό στον κ. Νεοφύτου γι` αυτό και θα αποφύγουμε με τα σχόλιά μας να κάνουμε τη ζωή και τη θέση του δυσκολότερη.

Γιατί μόνο πανικό προδίδουν τα μηνύματα μαύρης προπαγάνδας που εκπέμπει. Μόνο πανικό προδίδει η απεγνωσμένη προσπάθειά του να πείσει τη μεγάλη πλειοψηφία των απογοητευμένων ψηφοφόρων του κόμματός του για τα δήθεν επιτεύγματα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού.

Μόνο πανικό προδίδει η προσπάθειά του να συνεχίζει στον έβδομο χρόνο της διακυβέρνησης να αντιπολιτεύεται την προηγούμενη κυβέρνηση.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία πρόεδρος κυβερνώντος κόμματος να ζητά από τους ψηφοφόρους του να τον υπερψηφίσουν ως αντιπολίτευση. Άραγε, είναι τον εαυτό του στον καθρέφτη που βλέπει ο κ. Νεοφύτου όταν μιλά για πισωγύρισμα;

Γιατί το πραγματικό πισωγύρισμα το βιώνουν καθημερινά όλοι οι Κύπριοι με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς των κυβερνώντων στο Κυπριακό, τη διάψευση του “success story” στην οικονομία, τη χρεοκοπία του Συνεργατισμού, την αποθέωση της κουμπαρο-γαμπροκρατίας, το διεθνή διασυρμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα χρυσά διαβατήρια, για τις ευρωπαϊκές πρωτιές της Κύπρου στις εισοδηματικές ανισότητες, στη φτωχοποίηση, στην εργασιακή και κοινωνική ανασφάλεια.

Με τις τραγικές συνέπειες μιας άνευ προηγουμένου κακοδιοίκησης, η οποία με θλιβερό τρόπο βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια με τις αποκαλύψεις των ειδεχθών πράξεων του κατά συρροήν δολοφόνου.

Δυστυχώς για το ΔΗΣΥ, ο πανικός της ηγεσίας του φαίνεται να είναι κολλητικός. Μεταδόθηκε και στον κ. Αναστασιάδη, μετατρέποντάς τον από πρόεδρο σε κομματάρχη. Γιατί μόνο ο πανικός μπορεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος, που υποτίθεται θα “ένωνε δυνάμεις”, διαχωρίζει τους Κυπρίους σε πατριώτες και μη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network