MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανακατατάξεις χωρίς εκπλήξεις στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ. Επιστρέφει στην Προεδρία ο Κ. Χατζησάββας

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακατατάξεις χωρίς εκπλήξεις στην ΟΕΛΜΕΚ – Επιστρέφει στην Προεδρία ο Κώστας Χατζησάββας – Αναλαμβάνει της αντιπροεδρία ο Θέμης Πολυβίου – Παραμένει στη θέση του γενικού γραμματέα ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Του Νικόλα Πέτρου

Ανακατατάξεις στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ θα λάβουν χώρα σήμερα το πρωί στα πλαίσια της συνεδρίας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της εκπαιδευτικής οργάνωσης. Η προεδρία της ΟΕΛΜΕΚ αλλάζει χέρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λόγω της συμφωνίας που έκαναν οι κινήσεις της «Προοδευτικής», της «Νέας Κίνησης» και της «ΔΗΚΙ», τον Οκτώβριο του 2020.

Advertisement

Με βάση τη συμφωνία των τριών κινήσεων, ο Κώστας Χατζησάββας θα αναλάβει ξανά από σήμερα την προεδρία της εκπαιδευτικής οργάνωσης και ο πρόεδρος Θέμης Πολυβίου, θα αναλάβει την αντιπροεδρία. Στη θέση του γενικού γραμματέα θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, εξηγεί ότι σήμερα η ώρα 10.30 «θα συνέλθει το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο θα συζητηθούν διάφορα θέματα, όπως οι αποφάσεις που πήρε η τελευταία ΠΣΓΑ και ο προγραμματισμός της νέας σχολικής χρονιάς. Ταυτόχρονα θα γίνουν και οι συμφωνημένες αλλαγές στην ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ.»

Συνεπώς, μετά το πέρας της συνεδρίας του ΚΔΣ της οργάνωσης, θα αναλάβει τα ηνία της ΟΕΛΜΕΚ ο Κώστας Χατζησάββας. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χατζησάββας διετέλεσε πρόεδρος της εκπαιδευτικής οργάνωσης από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, όταν διαδέχθηκε τον Γιάννο Σωκράτους.

Σημειώνεται δε, πως η συμφωνία των τριών κινήσεων θα ισχύσει και για τη σχολική χρονιά 2022-2023, όπου στην τρίτη αυτή χρονιά, θα αναλάβει την προεδρία ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και τις θέσεις του αντιπροέδρου και του γενικού γραμματέα, θα αναλάβουν εκπρόσωποι των κινήσεων «ΔΗΚΙ» και «Νέας Κίνησης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network