MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναγκαιότητα η συνεργασία Αστυνομίας – πολιτών, λέει ο Αρχηγός Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Είχε συνάντηση με την ηγεσία του φιλοαστυνομικού συνδέσμου – Αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους – Εξέφρασε την ευαρέσκεια της Αστυνομίας, για την διαρκή αύξηση που παρουσιάζει ο αριθμός των πολιτών που εντάσσονται σε εθελοντικά προγράμματα

Advertisement

Στην αναγκαιότητα της συνεργασίας Αστυνομίας – πολιτών αναφέρθηκε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Παρασκευή με την ηγεσία του φιλοαστυνομικού συνδέσμου, όπου και αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «μιλώντας κατά τη συνάντηση, ο Αρχηγός Αστυνομίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών, για την επίτευξη του κοινού στόχου για προστασία, ασφάλεια και ευημερία του κοινωνικού συνόλου».

Εξέφρασε την ευαρέσκεια της Αστυνομίας, για την διαρκή αύξηση που παρουσιάζει ο αριθμός των πολιτών που εντάσσονται σε εθελοντικά προγράμματα όπως ο Παρατηρητής της Γειτονιάς και υπογράμμισε τον σημαντικό και θετικό ρόλο του εθελοντισμού στην κοινωνία.

Από πλευράς Αστυνομίας, σημείωσε, «για ενδυνάμωση της συνεργασίας με τους πολίτες, παρά το πρόβλημα μειωμένης στελέχωσης της Αστυνομίας, προχωρήσαμε στην αύξηση του αριθμού των μελών της Κοινοτικής Αστυνόμευσης».

Προστίθεται ότι ο πρόεδρος του φιλοαστυνομικού συνδέσμου Νεόφυτος Παπαμιλτιάδους, «επαναδιατύπωσε τη συνεχή στήριξη του συνδέσμου προς την Αστυνομία και το έργο που επιτελεί».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal