MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητο… Σε κρίσιμη κατάσταση ο 27χρονος στη Λάρνακα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 27χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λάρνακα – Επέβαινε σε όχημα μαζί με άλλους τρεις – Πρόκειται για αναγνωρισμένο πολιτικό πρόσφυγα – Σοβαρά τα τραύματά του – Άμορφη μάζα σιδερικών το όχημά τους – Δείτε εικόνες

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 27χρονος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. 

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας, Χάρη Χατζηγιασεμή, ο νεαρός νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Όπως ανέφερε, ο 27χρονος ήταν το πρόσωπο που καθόταν στην δεξιά πίσω θέση– εκεί που το αυτοκίνητο δέχθηκε το χτύπημα από το δεύτερο όχημα- με αποτέλεσαμα να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι πιο κάτω φωτογραφίες από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις τραυματίες, παρουσιάζουν και την σφοδρότητα της σύγκρουσης, από την οποία ο 27χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα.

Όπως σημείωσε ο κος Χατζηγιασεμή, και οι δύο οδηγοί των οχημάτων υποβλήθηκαν σε νάρκοτεστ και άλκοοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Πώς σημειώθηκε το νέο σοβαρό τροχαίο

Το νέο σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7 και 10 το πρωί, στον δρόμο Δεκέλειας προς Λάρνακα, κατά μήκος της Λεοφώρου Αμμοχώστου, 100 μέτρα πριν από τον κυκλικό κόμβο λιμανιού, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όχημα προσέκρουσε υπό γωνίας, στο όχημα που προπορευόταν στην ίδια λωρίδα και οδηγείτο από 29χρονο.

Δείτε εικόνες από το δεύτερο εμπλεκόμενο όχημα:

Από τη σύγκρουση, οι τέσσερις επιβαίνοντες (ηλικιών 27, 29 και 31 ετών) του ενός εκ των δύο εμπλεκόμενων οχημάτων, τραυματίστηκαν με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σοβαρά τραυματισμένος και σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε ο 27χρονος ο οποίος διασωληνώθηκε από την πρώτη στιγμή. Όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις, έφεραν ελαφριά τραύματα με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Οι έρευνες της τροχαίας συνεχίζονται σε μία προσπάθεια να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network