MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αμετακίνητη από τις θέσεις της σε ΑΟΖ και Αιγαίο η Άγκυρα

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ, η θέση της Άγκυρας – Συνεδρίασε υπό την προεδρία Ερντογάν το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της χώρας – Κατηγορεί την Ελλάδα ότι δεν σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας

Advertisement

Υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεδρίασε πριν από λίγο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, όπου συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις τόσο μετά την εισβολή και την κατάληψη στην Αφρίν, όσο και στα ελληνοτουρκικά, έπειτα από τη Σύνοδο Τουρκίας-ΕΕ την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Άγκυρα, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η Τουρκία δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο, αλλά και στην κυπριακή ΑΟΖ (σ.σ. όπου οι Τουρκοκύπριοι επιχειρούν να εμφανιστούν ως συνιδιοκτήτες των κοιτασμάτων φυσικού αερίου).

Παράλληλα, κατηγορεί την Ελλάδα ότι δεν σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στη διάρκεια της τετράωρης συνεδρίασης συζητήθηκαν και τα θέματα της κυπριακής ΑΟΖ και του Αιγαίου, με την Τουρκία να εμφανίζεται… ενοχλημένη με την Ελλάδα και τις «συμπεριφορές της, που δεν αρμόζουν σε σχέσεις καλής γειτονίας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network