MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άμεση καταχώρηση και στέρηση της άδειας οδήγησης για εννιά μήνες σε 30χρονο. Τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

30χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης – Άμεση καταχώρηση και στέρηση της άδειας οδήγησης για εννιά μήνες

Advertisement

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων και της Άμεσης Επέμβασης Λάρνακας, ανέκοψαν χθες βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Ακολούθησε προκαταρτικός έλεγχος αλκοτέστ από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που κλήθηκαν στη σκηνή, με ένδειξη 92μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το νόμο όριο και τελική ένδειξη 90μg.

Ο 30χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο τον καταδίκασε σε χρηματική ποινή ύψους €300 για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια οδηγού, €300 για οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, €750 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και στέρηση της άδειας οδήγησης για εννέα μήνες.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network