MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλος και όχι ο σύζυγος πήγε να… «καθαρίσει» για τη συνομιλία μέσω Facebook

Advertisement

Sponsored by exness

Αποκαλύψεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού 27χρονου Ελληνοκύπριου εξαιτίας συνομιλίας του στο Facebook με 39χρονη παντρεμένη γυναίκα – Αν και αρχικά οι υποψίες στράφηκαν στο σύζυγο, ο άνθρωπος φαίνεται πως δεν είχε ιδέα – Άλλος πήγε να… «καθαρίσει» για την 39χρονη

Advertisement

Νέα στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της υπόθεσης ξυλοδαρμού του 27χρονου Ελληνοκύπριου, από χωριό της επαρχίας Λεμεσού, που δέχτηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα.

Η αρχική καταγγελία…

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το ραντεβού του 27χρονου με την 39χρονη, η οποία συνομιλούσαν μέσω Facebook τα δύο τελευταία χρόνια, κλείστηκε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό, όπου μετέβη με το αυτοκίνητο του ο 27χρονος χθες και ανέμενε την 39χρονη να εμφανιστεί.

Αντί όμως να εμφανιστεί εκείνη, εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες, οι οποίοι αφού στάθμευσαν το όχημα τους δίπλα του, κατέβηκαν, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών –σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο 27χρονος- του φώναζε «Άσε ήσυχη τη γυναίκα μου».

Αφού τον χτύπησαν, προκαλώντας του και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή.

Αξιολογώντας στοιχεία και εύλογα –αφού ο 27χρονος ανέφερε στην αστυνομία το «Άσε ήσυχη τη γυναίκα μου» που του φώναξε ο ένας εκ των δραστών της επίθεσης- η Αστυνομία οδήγησε στο τμήμα το σύζυγο της 39χρονης, εναντίον του οποίου όμως δεν προέκυψε οτιδήποτε. Μάλιστα φαίνεται ότι ο άνθρωπος είχε πλήρη άγνοια για το συμβάν.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται να προκύπτει ότι… άλλο πρόσωπο και όχι ο σύζυγος πήρε τους φίλους του και πήγε να… «καθαρίσει» για την 39χρονη, ο οποίος αναμένεται να φορέσει χειροπέδες. Όπως προκύπτει αυτό ήταν το πρόσωπο που «κρύφτηκε» πίσω από το Facebook και κανόνισε το ραντεβού σε ανοιχτό χώρο στα Κάτω Πολεμίδια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal