MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλος ένας «μέσα» για τη ΣΠΕ… Εντόπιζε τα «θύματα»

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε έναν εκ των δύο τελευταίων καταζητούμενων για το σκάνδαλο εκατομμυρίων στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Άνεργος που εντόπιζε πρόσωπα με οικονομικά προβλήματα και τα έπειθε να υπογράφουν στα «αμαρτωλά» δάνεια – Ψάχνουν ένα ακόμα πρόσωπο – Ελεύθερος ο εκτιμητής που φόρεσε τελευταίος χειροπέδες»

Advertisement

Το απόγευμα οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εντόπισαν τον άνεργο από τη Λευκωσία, που καταζητείτο ως ύποπτος στην υπόθεση – σκάνδαλο της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Πρόκειται για πρόσωπο που ενεργούσε για λογαριασμό των επιχειρηματιών που φέρονται να κρύβονται πίσω από την κομπίνα εκατομμυρίων και εντόπιζε πρόσωπα με οικονομική ανάγκη ή λήπτες δημόσιου βοηθήματος, τους οποίους έπειθε να υπογράφουν ως εγγυητές στα «αμαρτωλά» δάνεια, έναντι μικρής αμοιβής, ενώ ως γνωστό στη συνέχεια βρίσκονταν να είναι πρωτοφειλέτες των δανείων.

Το πρόσωπο αυτό, γύρω στα 70, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ελεύθερος ο εκτιμητής…

Στο μεταξύ, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί ο 41χρονος εκτιμητής που φόρεσε χειροπέδες χθες σε σχέση με την υπόθεση, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον του. Το λογότυπο της εταιρείας του εκτιμητή το οποίο εμφανίζεται στις εκτιμήσεις 7 ακινήτων στην Πάφο που υποθηκεύτηκαν από τον «εγκέφαλο» της κομπίνας για δάνειο ύψους 2.200,000, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις της αστυνομίας, έχει πλαστογραφηθεί.

Οι υπόλοιποι 16 ύποπτοι συνεχίζουν να τελούν υπό κράτηση, ενώ για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network