MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλοι δύο μάρτυρες στο εκλογοδικείο για τη Δημαρχία στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Με δυο μαρτυρίες συνεχίστηκε σήμερα η διαδικασία στο εκλογοδικείο, στη Λεμεσό 

Advertisement

Ο τελευταίος μάρτυρας από πλευράς αιτητή,  κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Εκλογοδικείου, στη Λεμεσό, όπου συνεχίζεται η ακρόαση της υπόθεσης σε σχέση με την εκλογική αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου 2016, στο Δήμο Λεμεσού. Η Νομική Υπηρεσία παρουσίασε σήμερα τον πρώτο της  μάρτυρα, η αντεξέταση του οποίου θα συνεχιστεί αύριο, στις 11.30.

Συνολικά από πλευράς του αιτητή έχουν παρουσιαστεί στο Εκλογοδικείο δώδεκα μάρτυρες, που εκπροσωπούσαν το ΑΚΕΛ σε διάφορα εκλογικά κέντρα. Μέσα από τις μαρτυρίες τους, οι δικηγόροι του τέως Δημάρχου Λεμεσού, Ανδρέα Χρίστου, υποστηρίζουν πως διαφαίνεται ότι ακολουθήθηκε ανόμοια αντιμετώπιση των ψηφοδελτίων που αμφισβητήθηκαν, κάτι που συνέτεινε στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η πλευρά της Νομικής Υπηρεσίας και των δικηγόρων του Δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαΐδη, έχει αμφισβητήσει τις μαρτυρίες, υποδεικνύοντας πως δεν υπήρξε καμία επίσημη γραπτή ένσταση από τους μάρτυρες, προς τους προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων.

Κατά τη σημερινή διαδικασία κλήθηκε και ο πρώτος μάρτυρας από πλευράς των καθ`ών η αίτηση. Πρόκειται για γυναίκα, η οποία ήταν προεδρεύουσα σε εκλογικό κέντρο και η αντεξέταση της οποίας θα συνεχιστεί αύριο.

Μετά και την αυριανή μέρα, η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί πλέον τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network