MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο… Νεκρός 23χρονος συνοδηγός οχήματος στο Καϊμακλί (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία  – Νεκρός 23χρονος συνοδηγός του οχήματος – Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός – Το όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ- Έκκληση της Αστυνομίας για μαρτυρίες

Άλλη μια τραγωδία, η δεύτερη μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, γράφτηκε στην άσφαλτο.

Advertisement

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της λεωφόρου Αγίου Ιλαρίωνος στην περιοχή ΣΟΠΑΖ στο Καϊμακλί.

Από το τροχαίο σύμφωνα με την Αστυνομία βρήκε ακαριαίο θάνατο 23χρονος συνοδηγός του οχήματος PANAYOT PANOV, από τη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα η Cyprus Times, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δυο πρόσωπα ηλικίας 19 και 23 ετών.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 19χρονος οδηγός επίσης απο την Βουλγαρία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του PANAYOT, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος και 19χρονος oδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network