MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλη μία σύλληψη για τα πρωτοχρονιάτικα επεισόδια στη Σωτήρα. Χειροπέδες σε 23χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Έξι συνολικά οι συλλήψεις για την υπόθεση – Διερευνά η Αστυνομία – Χειροπέδες και σε 23χρονο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 23 χρόνων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που συνέβη ξημερώματα πρωτοχρονιάς στην επαρχία Αμμοχώστου.

Advertisement

Άλλα πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Το περιστατικό οχλαγωγίας συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 1 ης Ιανουαρίου, όταν γύρω στα 40 πρόσωπα συγκεντρώθηκαν σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου και έθεσαν πυρκαγιά σε αριθμό μοτοποδηλάτων που οι ίδιοι μετέφεραν στο σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο και ενώ κατέβαλλαν προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς, κάποια από τα πρόσωπα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, άρχισαν να τους βρίζουν και να ρίχνουν πέτρες προς το μέρος τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Στη συνέχεια, με την κατάσβεση της φωτιάς επιτέθηκαν στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας να χρησιμοποιήσει τον υπηρεσιακό οπλισμό του, με ρίψη προειδοποιητικού πυροβολισμού στον αέρα, αποτρέποντας έτσι την επίθεση και αναγκάζοντας τους να οπισθοχωρήσουν, συνέχισαν ωστόσο από απόσταση να ρίχνουν διάφορα αντικείμενα προς τους πυροσβέστες και σε όχημα της Πυροσβεστικής.

Αποτέλεσμα της ρίψης των αντικειμένων ήταν να τραυματιστεί μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτός μετέβη για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη οίδημα στο δεξί πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Σε σχέση με τα επεισόδια η Αστυνομία διερευνά υπόθεση οχλαγωγίας, εμπρησμού, επίθεσης εναντίον οργάνου τήρησης της τάξης, κοινής επίθεσης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal