MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλες δύο συλλήψεις για την φονική πυρκαγιά σε μπαράκι της Λευκωσίας

Advertisement

Sponsored by exness

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ.

Advertisement

Ακόμη δύο συλλήψεις από την Αστυνομία για την φονική πυρκαγιά – Πρόκειται για ένα 45χρονο και ένα 28χρονο – Ο ένας μάλιστα είναι ο ιδιοκτήτης του καφεστιατορίου που σημειώθηκε η φονική πυρκαγιά – Προηγήθηκε η σύλληψη του 32χρονου Σύρου

Ακόμη δύο συλλήψεις από την Αστυνομία σήμερα για την τη φονική πυρκαγιά σε μπαράκι της Λευκωσίας τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μετά και τη σύλληψη νωρίτερα σήμερα του 32χρονου από τη Συρία που καταζητείτο, η Αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμη συλλήψεις, ενός 45χρονου και ενός 28χρονου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καφεστιατορίου όπου σημειώθηκε η φονική πυρκαγιά.

Η Αστυνομία έφθασε στην σύλληψή τους αφού απέσπασε στοιχεία και μαρτυρίες που τοποθετούν τον 28χρονο Ελληνοκύπριο και τον 32χρονο Σύρο στη σκηνή.

Δείτε τις δηλώσεις της Αστυνομίας:

Τα στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον των αρχών καταδεικνύουν ότι η διαρροή υγραερίου που προκάλεσε έκρηξη και πυρκαγιά τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μπαράκι της Λευκωσίας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα, μόνο τυχαία δεν ήταν. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι στόχος ήταν η 42χρονη γυναίκα που τελικά σκοτώθηκε από τις αναθυμιάσεις, αλλά το μπαράκι.

Κατόπιν διερεύνησης, η Αστυνομία εξέδωσε χθες ένταλμα σύλληψης σε βάρος 32χρονου από τη Συρία. Συμφώνα με πληροφορίες της Cyprus Times, η Αστυνομία έχει στην κατοχή της μαρτυρίες που φέρουν τον 32χρονο να εγκαταλείπει τη σκηνή λίγη ώρα πριν σημειωθεί η έκρηξη. Πέρα από τις μαρτυρίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας έχουν στα χέρια τους και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής που τον τοποθετούν στη σκηνή.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε από έγκυρη πηγή, το επικρατέστερο σενάριο που διερευνά η Αστυνομία είναι πως ο ύποπτος εισήλθε στο μπαράκι, άνοιξε φιάλη υγραερίου που υπήρχε σε σόμπα εντός του μαγαζιού και να τράπηκε φυγή. Ακολούθως από την διαρροή υγραερίου φαίνεται ότι προκλήθηκε έκρηξη με ωστικό κύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Όπως μας επισημάνθηκε, η άτυχη γυναίκα ακούγοντας την έκρηξη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος της και προσπάθησε να εξέλθει ωστόσο δεν πρόλαβε αφού εισέπνευσε καπνούς και επιβλαβή αέρια, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network