MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλες 8 ημέρες οι τρεις για τη θανατηφόρα δόση στον 18χρονο στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά ενώπιον δικαστηρίου οι τρεις για την υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα τον 18χρονο Ιωάννη Ασίκκη – Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες η κράτηση τους – Ξεψύχησε μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών – Αρνούνται κάθε ανάμειξη – Συνεχίζει να καταζητείται ο 38χρονος από το Τραχώνι για την ίδια υπόθεση

Advertisement

Εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι τρεις για την υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα τον 18χρονο Ιωάννη Ασίκκη που ξεψύχησε την περασμένη εβδομάδα μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το Δικαστήριο έκανε δεχτό το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους για άλλες οκτώ ημέρες.

Οι ύποπτοι είχαν βρεθεί και χθες ενώπιον της δικαιοσύνης με την Αστυνομία να ζητάει ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους από το Δικαστήριο. Ωστόσο η διαδικασία διακόπηκε και θα συνεχιστεί σήμερα οπότε και θα ανακοινωθεί η απόφαση του Δικαστηρίου για τους τρεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times οι τρεις επιμένουν να αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση ανθρωποκτονίας

Στο μεταξύ άφαντος παραμένει ο 38χρονος από το Τραχώνι, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την υπόθεση. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του υποστατικού όπου έγινε η πώληση των ναρκωτικών ουσιών, και ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network