MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλες 7 μέρες στο κελί για τα 10 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό… Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα στα χέρια των ανακριτών

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλες 7 μέρες στο κελί ο 39χρονος για τα 10 κιλά κάνναβης – Τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα στα χέρια των ανακριτών της υπόθεσης – Επιμένει να αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση

Advertisement

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 39χρονου που τελεί υπό κράτηση σε σχέση με υπόθεση εισαγωγής και κατοχής 10 κιλών κάνναβης, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης της ΥΚΑΝ στις 22 Ιανουαρίου, έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές της υπόθεσης.

Ο 39χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε το πρωί για δεύτερη φορά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Το χρονικό εντοπισμού των 10 κιλών ναρκωτικών

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το πακέτο με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε στις 16 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο Ευρωπαϊκής χώρας, μέσα σε ταχυδρομικά δέματα. Τελικός προορισμός η Κύπρος. Αξιολογώντας την πληροφορία αποφασίστηκε από την ΥΚΑΝ η διενέργεια ελεγχόμενης παράδοσης. Έτσι κι έγινε με την άφιξη των παράνομων δεμάτων στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Τα ναρκωτικά έφτασαν στην εταιρεία του υπόπτου λίγο πριν από τις 10 το πρωί της 22ας Ιανουαρίου, από άλλη εταιρεία κούριερ και παραλήφθηκαν από τον 39χρονο και την 31χρονη υπάλληλο του που φόρεσε χειροπέδες αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Περί η ώρα 9:48 θεάθηκε ο ύποπτος να αναχωρεί από τα γραφεία της εταιρείας με το αυτοκίνητο του. Αμέσως ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ. Ακολούθως κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης, στην παρουσία του ιδίου και της υπαλλήλου του, ερευνήθηκαν τα γραφεία της εταιρείας. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τα εν λόγω ταχυδρομικά πακέτα, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.

Επιμένει να αρνείται…

Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείτο ανάμειξη στην υπόθεση, δίδοντας τον ισχυρισμό ότι τα δύο δέματα που περιείχαν ναρκωτικά είχαν εισαχθεί για λογαριασμό άλλου, άγνωστου του προσώπου. Όπως ισχυρίστηκε γνωρίζει μόνο το όνομα και τον αριθμό του τηλεφώνου του. Είπε στους ανακριτές ότι το πρόσωπο αυτό θα τον πλήρωνε για τις υπηρεσίες του με την παραλαβή του πακέτου.

Η Αστυνομία, στήριξε το αίτημα της για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου σε αξιόπιστες πληροφορίες που έχει ενώπιον της και φέρουν τον ύποπτο να ασχολείται με την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Κύπρο, μαζί με συνεργούς του.

Ανακρινόμενος εκ νέου προχθές, επέμεινε στους αρχικούς του ισχυρισμούς και αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Οι ανακριτές της υπόθεση ωστόσο, έχουν ενώπιον τους στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο ύποπτος φαίνεται να υπέπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις στις δύο ανακριτικές καταθέσεις που του λήφθηκαν, ενώ αναζητείται και συγκεκριμένο πρόσωπο για ανάκριση.

Ο δικηγόρος του υπόπτου έφερε ένσταση στο αίτημα για κράτηση του πελάτη του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι από την Αστυνομία γίνονταν δηλώσεις σε ΜΜΕ ενώ η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη με αποτέλεσμα ο τελικός παραλήπτης του πακέτου να μην μεταβεί ποτέ για να το παραλάβει.

Εναντίον του 39χρονου διερευνώνται αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Το Δικαστήριο ανανέωση το διάταγμα κράτησης του για άλλες 7 μέρες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima