MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλες 2 συλλήψεις για τα 100 κιλά ναρκωτικών στον Ύψωνα. Ενώπιον δικαστηρίου οι 6 συλληφθέντες

Advertisement

Sponsored by exness

Συνολικά 6 συλλήψεις για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στην περιοχή του Ύψωνα – 100 κιλά κάνναβης η ποσότητα που εντοπίστηκε – Από την Παρασκευή στο λιμάνι Λεμεσού το εμπορευματοκιβώτιο – Πως έστησαν την επιχείρηση τα μέλη της ΥΚΑΝ

Advertisement

Σε άλλες δυο συλλήψεις για την υπόθεση των 100 κιλών ναρκωτικών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στην περιοχή του Ύψωνα  προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Έξι συνολικά οι συλλήψεις για την τεράστια ποσότητα.

Πρόκειται για 3 Ελληνοκύπριους ηλικίας  49, 48 και 42 χρόνων. Συνελήφθησαν επίσης ένας Βόσνιος 39 χρόνων και δυο Νιγηριανοί. Οι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων για αίτημα προσωποκράτησης τους.

Στο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκαν πέραν των 350 συσκευασιών με κάνναβης βάρους περίπου 100 κιλών.

Η πληροφορία και ο εντοπισμός

Η πληροφορία που έφτασε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέφερε ότι στο Λιμάνι Λεμεσού έφτασε εμπορευματοκιβώτιο -πιθανότατα από Ευρωπαϊκή χώρα- γεμάτο ναρκωτικές ουσίες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα το εμπορευματοκιβώτιο έφτασε στο λιμάνι της Λεμεσού από την Παρασκευή.

Η ΥΚΑΝ έστησε επιχείρηση και άφησε το εμπορευματοκιβώτιο να εκτελωνιστεί. Το ακολούθησαν και μόλις ξεφορτώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο στον Ύψωνα επενέβησαν τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων στη δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η περιοχή.

Τα μέλη της δύναμης πέρασαν αρχικά χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα. Δύο Ελληνοκύπριους και δύο αλλοδαπούς. Ακολούθησαν άλλες δυο συλλήψεις κατά την διάρκεια της επιχείρησης.

Άγνωστοι στις αρχές…

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι τα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθησαν αρχικά δεν είναι γνωστά στις αρχές.

Οι δύο αλλοδαποί, ισχυρίζονται όπως πληροφορούμαστε, ότι προσεγγίστηκαν από τον έναν Ελληνοκύπριο με σκοπό να βοηθήσουν στην εκφόρτωση κιβωτίων έναντι αμοιβής και χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχε το εμπορευματοκιβώτιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network