MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλάζει ομολογία… Ανατρέπει δεδομένα ο Τζιωνής

Advertisement

Sponsored by exness

Η σύντομη διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου για το διπλό φονικό του Στροβόλου που συγκλόνισε το παγκύπριο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Λοΐζος Τζιωνής επρόκειτο να ανατρέψει τα δεδομένα αλλάζοντας την ομολογία του.

Advertisement

Και αυτό θα κάνει, όπως ανάφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο Αντρέας Αναστασίου, ο νέος δικηγόρος του ο οποίος ορίστηκε κατόπιν αιτήματος του Τζιωνή για νομική αρωγή. Ο Τζιωνής αναμένεται να αλλάξει την απάντηση του από παραδοχή σε μη παραδοχή σε βασικές κατηγορίες, όπως πληροφορούμαστε.

Η σημερινή διαδικασία αναλώθηκε σε διαδικαστικά ζητήματα καθώς και ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού ζήτησε από το Δικαστήριο χρόνο για να βρει νέο δικηγόρο. Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε μέχρι τώρα Ευάγγελος Χειμώνας, αποχώρησε από την υπόθεση λόγω διαφωνιών με τον πελάτη του. Όπως ανέφερε ο Σολωμού ενώπιον του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του, του είχε ζητήσει όπως παραδεχτεί γεγονότα της υπόθεσης τα οποία δεν είχε διαπράξει, όπως είπε. Και ζήτησε χρόνο τριών εβδομάδων. Το Δικαστήριο του έδωσε χρονικό περιθώριο μίας εβδομάδας για να βρει δικηγόρο. Ο Σολωμού απάντησε ότι «μία εβδομάδα είναι αρκετή για να βρω δικηγόρο και να αποδείξω την αθωότητα μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζιωνής είχε δηλώσει παραδοχή στις επτά από τις οκτώ συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει και που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Ο 33χρονος δήλωσε μη παραδοχή μόνο σε μια κατηγορία που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά».

Διαβάστε ΕΔΩ όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 5 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Ο ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ

ShootandGoal