MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλάζει ο καιρός! Πτώση θερμοκρασίας και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι – Το ίδιο σκηνικό και τις επόμενες μέρες – Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Σήμερα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αρχικά αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σύντομα μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και παροδικά στα παράλια, μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network