MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλάζει ο καιρός; Με το «καλημέρα» οι βροχές

Advertisement

Sponsored by exness

Σχεδόν τέλη Οκτωβρίου και επιτέλους φαίνεται πως ο καιρός αλλάζει… Πριν ακόμη ξεπροβάλει ο ήλιος, η βροχή έκανε την εμφάνιση της σε πολλές περιοχές της Κύπρου και σύμφωνα με τη πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας έπεται και… συνέχεια! Εξάλλου από χθες το απόγευμα στην ορεινή Λευκωσία υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα που έφεραν ακόμη και χαλαζόπτωση.

Advertisement

Βαρομετρικό χαμηλό με κέντρο την Ελλάδα επηρεάζει και την περιοχή μας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Τοπικά αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά το απόγευμα στα νότια παράλια, παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ορισμένες παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και νότια, και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 στα ψηλότερα ορεινά.

Παρασκευοσαββατοκύριακο με βροχή αλλά άνοδο της θερμοκρασίας

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακά πτώση σε σχέση με την Παρασκευή. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network