MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλάζει ο καιρός! Έρχονται βροχές, καταιγίδες και… χαλάζι

Advertisement

Sponsored by exness

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Ο καιρός για το Σ/Κ

Advertisement

Σήµερα ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να σηµειωθεί χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 20 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κυρίως από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να σηµειωθεί χαλάζι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

Την Κυριακή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network