MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλάζει ο καιρός! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Τοπικές βροχές και ενδεχόμενο καταιγίδας παριλαμβάνει το μενού του – Το ίδιο σκηνικό και τις επόμενες μέρες – Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Χαμηλό βαρομετρικό με επίκεντρο το Αιγαίο αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί   4   με   5   μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί   6 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους  22  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και ανατολικά παράλια,  γύρω στους 20  στα δυτικά και βόρεια και στους  14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.   Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  ασθενείς  3   αλλά στα παράλια μέτριοι   4 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και νότια αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παραμείνει ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους  15  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους  8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network