MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλάζει και… ξανά αλλάζει ο καιρός! Από αίθριος μέχρι και χαλάζι… πτώση και μετά άνοδος θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Ασταθής ο καιρός τις επόμενες ημέρες – Τα πάντα έχει το «μενού» – Από αίθριος μέχρι καταιγίδα και χαλάζι – Πτώση κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία – Από την Παρασκευή άνοδος – Οι προγνώσεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Η εποχική χαμηλή πίεση υποχωρεί παροδικά ενώ διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα φέρει ασταθείς καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά με μεμονωμένες ασθενείς βροχές αρχικά ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια τις πρωινές ώρες παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να φέρουν ασθενή βροχόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Τετάρτης που είναι χαμηλότερα από τα κανονικά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν για να φέρουν τοπικές βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να ανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network