MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλαξαν ξενοδοχείο οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη μετά το σάλο με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Παρέμβαση από το Υπουργείο Παιδείας – Άλλαξαν ξενοδοχείο οι μαθητές μετά τα δημόσια παράπονα γονέων για το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν – Βρήκαν τρωκτικά και κατσαρίδες

Οι δημόσιες καταγγελίες και ο σάλος που προκλήθηκε για τα δωμάτια μαθητών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μετέβησαν για εκπαιδευτική εκδρομή και στα οποία βρήκαν τρωκτικά και κατσαρίδες, έπιασαν ως φαίνεται τόπο.

Advertisement

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιεί ότι το θέμα επιλύθηκε άμεσα με τη μεταφορά των μαθητών/μαθητριών σε άλλα ξενοδοχεία.

Παράλληλα όπως αναφέρει το θέμα των σχολικών εκδρομών είναι υπό συζήτηση ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει ότι όσον αφορά στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διαμονή μαθητών/μαθητριών Λυκείου σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο μαθητικής εκδρομής στην Ελλάδα, έγιναν διευθετήσεις και το θέμα επιλύθηκε άμεσα με τη μεταφορά των μαθητών/μαθητριών σε άλλα ξενοδοχεία, εντός της πόλεως.

Το θέμα των σχολικών εκδρομών είναι υπό συζήτηση ευρύτερα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.»

Υπενθυμίζουμε οτι οι μαθητές Λυκείου της Λευκωσίας που μετέβηκαν για εκπαιδευτική εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, ήρθαν «αντιμέτωποι» όπως καταγγέλλουν γονείς, με κατσαρίδες, τρωκτικά, ενώ φωνάζουν για άθλιες συνθήκες υγιεινής στους χώρους του ξενοδοχείου.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κ. Δώρος Ελευθερίου, γονέας μαθητή που συμμετέχει στην εκδρομή, ζήτησε εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας. «Εγώ και άλλοι γονείς προσπαθούμε να βρούμε λύση, μείναμε άυπνοι και στα τηλέφωνα με τα παιδιά μας που πήγαν εκδρομή και αντί να περάσουν καλά, αναστατώθηκαν με αυτά που αντίκρισαν».

Όπως τονίζει ο κ.Ελευθερίου, στα δωμάτια και σε άλλους χώρους υπήρχαν κατσαρίδες, τρωκτικά, ενώ τα παιδιά δεν έκαναν μπάνιο, καθώς οι συνθήκες υγιεινής ήταν ανύπαρκτες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network