MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αλλαγή διοίκησης στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ο υποστράτηγος Rob Thomson είναι ο νέος διοικητής των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ο οποίος αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος διοικητή των Βάσεων, υποστράτηγο James Illingworth.

Advertisement

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, μετά την τελετή ορκωμοσίας του, ο υποστράτηγος Thomson εξέφρασε τη χαρά του που θα υπηρετήσει από τη θέση του διοικητή του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των ΒΒ στην Κύπρο, θεωρώντας το ως μια συναρπαστική πρόκληση για τον ίδιο.

Ανέφερε δε ότι, έχει ενημερωθεί από τον προκάτοχο του “για την εξαίρετη δουλειά που οι άνθρωποι μας κάνουν στην ανατολική Μεσόγειο” και εξέφρασε την ανυπομονησία του να συνεργαστεί στενά με όλους, καθώς και με τους συναδέλφους του στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο υποστράτηγος Thomson, υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ως στρατιωτικός ακόλουθος της Βρετανίας στο Παρίσι, ενώ έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα, όπως το Κόσσοβο, το Αφγανιστάν, τη Βόρειο Ιρλανδία και τη Βοσνία.

Το 2006 συνεργάστηκε με τις ΒΒ στην Κύπρο, στην επιχείρηση εκκένωσης αμάχων (Operation Highbrow), κατά την οποίαν απομακρύνθηκαν Βρετανοί πολίτες από τη Βηρυτό, κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Λίβανο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network