MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλα 11 εντάλματα εις βάρος μαθητών για τα επεισόδια κατά Τ/Κ

Advertisement

Sponsored by exness

11 νέα εντάλματα σύλληψης εις βάρος μαθητών που φαίνεται να εμπλέκονται στα έκτροπα που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης καταδίκης του ψευδοκράτους.

Advertisement

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών για τα επεισόδια σε βάρος Τουρκοκυπρίων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.  Οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση άλλων έντεκα ενταλμάτων σύλληψης εναντίον μαθητών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, δύο εκ των οποίων ήδη έχουν εκτελεστεί.

Οι υπόλοιποι εννέα μαθητές αναμένεται να συλληφθούν αύριο το πρωί και θα οδηγηθούν στο τμήμα για ανάκριση. Ως εκ τούτου αύριο ο αριθμός των συλλήψεων αναμένεται να φθάσει τις 15 καθώς νωρίτερα σήμερα συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις μαθητές, ηλικίας 18, 17 και 16 χρόνων, για τα ίδια επεισόδια.

Εξάλλου αύριο το πρωί θα αποφασιστεί κατά πόσο οι ύποπτοι θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης ή θα κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται αφού οι ανακριτές συλλέγοντας στοιχεία επιδιώκουν την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων, τα οποία δεν αποκλείεται να συλληφθούν και εντός της ημέρας. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Ο ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ

ShootandGoal