MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακυρώθηκαν οι περικοπές μισθών στα κατεχόμενα και τα μέτρα των συντεχνιών

Advertisement

Sponsored by exness

Ακυρώθηκαν οι περικοπές μισθών στα κατεχόμενα και τα μέτρα των συντεχνιών – Τι μεταδίδουν στα κατεχόμενα

«Βρέθηκαν πόροι, οι περικοπές δεν θα γίνουν» ανακοίνωσε χθες βράδυ ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ και τελικά σήμερα οι συντεχνίες απέσυραν από το «ανώτατο δικαστήριο» το αίτημα για πάγωμα του σχετικού διατάγματος της «κυβέρνησης».

Advertisement

Μετά την αλλαγή χθες του «υπουργού δημοσιονομικών» (έφυγε ο Σουνάτ Ατούν μετά από παραίτησή του και ανέλαβε ο Αλισιάν Σιάν) ο κ. Ουστέλ προέβη στη δήλωση για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων που χρειαζόταν ώστε να μην προχωρήσουν σε περικοπές 20% των μισθών και συντάξεων στο «δημόσιο».

Οι συντεχνίες που είχαν ανακοινώσει την πρόθεση για να προχωρήσουν με νομικά μέτρα σήμερα το πρωί, ανακοίνωσαν πως η προσφυγή στο «ανώτατο» αναβάλλεται αφού η «κυβέρνηση» προχώρησε γραπτώς στην ακύρωση του επίμαχου «διατάγματος» μέσω της δημοσίευσης της ακύρωσης στην «επίσημη εφημερίδα».

Η παραβίαση του «συντάγματος» τους έγινε συνήθεια, ανέφερε ο πρόεδρος της συντεχνίας TÜRK-SEN, Αρσλάν Μπιτσιακλί σήμερα το πρωί. Μιλώωντας έξω από το «ανώτατο» εκ μέρους όλων των συντεχνιών, ο κ. Μπιτσιακλί είπε ότι τους παρακολουθούν «με οκτώ μάτια» κι αν προβούν σε κάτι παρόμοιο θα επανέλθουν πιο δυναμικά. Πλέον να μην παίζουν με την ψυχολογία του κόσμου, σημείωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network