MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακυρώσεις και σε ξενοδοχεία λόγω Όμικρον. Στα ορεινά οι Κύπριοι για διακοπές

Advertisement

Sponsored by exness

Ακυρώσεις και στα ξενοδοχεία λόγω μετάλλαξης Όμικρον και αύξησης κρουσμάτων – Υπάρχουν όμως κρατήσεις κυρίως στα ορεινά – Ασφαλής προορισμός τα ξενοδοχεία, τηρούνται όλα τα μέτρα λέει ο ΠΑΣΥΞΕ

Η ταχύτατη εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον έθεσε σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, με τα κρούσματα να αυξάνονται επικίνδυνα και τα νοσοκομεία να γεμίζουν ασφυκτικά.

Advertisement

Λόγω της επέλασης της Όμικρον αρκετοί είναι οι πολίτες που κάνουν δεύτερες σκέψεις και ακυρώνουν ταξίδια, κρατήσεις και διακοπές που προγραμμάτισαν το προηγούμενο διάστημα για την περίοδο των γιορτών.

Μετά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που δέχονται συνεχείς ακυρώσεις σύμφωνα με τον Πρόεδρο Βασίλη Σταματάρη, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν και ακυρώσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία.

Όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του στη Cyprus Times ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες ακυρώσεις κρατήσεων λόγω της κατάστασης που επικρατεί ελέω της πανδημίας, κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο δεν υπάρχει και μεγάλη εισροή τουριστών αυτό το διάστημα.

Ερωτηθείς από τις κρατήσεις που υπάρχουν ήδη για τις ημέρες των εορτών που επιλέγουν να πάνε οι Κύπριοι, σημειώνει ότι υπάρχει αριθμός κρατήσεων κυρίως στα ορεινά, αλλά και σε παράλιες πόλεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές είναι οι ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρας μας, αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι ο κλάδος τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας κατά της covid και στα ξενοδοχεία γίνονται συνεχείς έλεγχοι.
«Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν συρροές κρουσμάτων που ξεκίνησαν από ξενοδοχεία και αυτό καταδεικνύει την διενέργεια ελέγχων και τήρησης μέτρων», είπε.

Κληθείς να απαντήσει για το επόμενο διάστημα και κατά πόσο βλέπουν να έρχονται καλύτερες ημέρες για την τουριστική βιομηχανία, σημείωσε ότι ο ΠΑΣΥΞΕ ελπίζει ότι τα μέτρα που λήφθηκαν από την κυβέρνηση θα αποδώσουν και θα είμαστε σε καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση το επόμενο διάστημα, ώστε να δοθεί και το «διαβατήριο» για μία καλύτερη χρονιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network