MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακυρώνονται για 2η φορά γάμοι και βαφτίσεις στη Λάρνακα. «Ο σάλος… δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα»

Advertisement

Sponsored by exness

Σε απόγνωση ζευγάρια και επιχειρηματίες στη Λάρνακα μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στην επαρχία – Ακυρώνονται οι πλείστες δεξιώσεις, αναφέρει ο Πρόεδρος Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμου – Εισηγούνται «μεσαία λύση» στο Υπουργείο Υγείας

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί στην επαρχία Λάρνακας μετά τα τελευταία έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας στην πόλη του Ζήνωνα, μετά τα τελευταία αυξημένα κρούσματα που ανησύχησαν ιδιαίτερα τόσο το Υπουργείο όσο και την επιδημιολογική ομάδα.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ανησυχία προκλήθηκε αφού με τα νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν από χθες, δημιουργούνται προβλήματα στη διοργάνωση γάμων και βαφτίσεων και μάλιστα την τελευταία στιγμή.

Πολλοί είναι αυτοί που αναγκάζονται να ακυρώσουν ή να διαφοροποιήσουν τις ήδη προγραμματισμένες δεξιώσεις τους, αφού με τα νέα μέτρα απαγορεύται το cocktail party και τα συγχαρητήρια σε γάμους και βαφτίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μωσαϊκός Πρόεδρος Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμου, μιλώντας στην Cyprus Times αναφέρει ότι από την ημέρα που το Υπουργείο ανακοίνωσε τα νέα έκτακτα μέτρα για την Λάρνακα, έχει πυροδοτηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα τόσο από τα ζευγάρια όσο και από τους επιχειρηματίες που θα φιλοξενούσαν τις προγραμματισμένες δεξιώσεις τους.

«Ο σάλος που έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα», λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου συμπληρώνοντας ότι η νέα αυτή ανακοίνωση του Υπουργείο δημιουργεί στην ουσία ένα νέο lockdown στην Λάρνακα.

Ακυρώνονται γάμοι και βαφτίσεις

Όσον αφορά το πώς αντιμετωπίστηκαν τα νέα αυτά μέτρα από τους διοργανωτές και κυρίως από τα ζευγάρια που εδώ και καιρό προγραμμάτισαν την δεξίωση του γάμου τους για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα οπότε και θα ισχύουν τα μέτρα -εκτός απροόπτου- ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ανέφερε στην Cyprus Times ότι οι περισσότεροι γάμοι έχουν ακυρωθεί και προσπαθούν να διευθετήσουν την νέα τους ημερομηνία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, αρκετά από τα ζευγάρια που αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις δεξιώσεις τους είτε αυτές αφορούν γάμους είτε βαφτίσεις, είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν καθώς με την ανακοίνωση των πρώτων μέτρων του Υπουργείου κατά την έξαρση του κορωνοϊού στην Κύπρο, ανέβαλαν ξανά τις εκδηλώσεις τους.

Αγανακτισμένοι και οι επιχειρηματίες

Μεγάλο ζήτημα τίθεται εκτός από τους διοργανωτές (ζευγάρια και γονείς) και για τους επιχειρηματίες οι οποίοι σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, δέχονται για άλλη μία φορά ένα δυνατό «χτύπημα» κυρίως οικονομικό το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν.

«Σαν σύνδεσμος έχουμε δώσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο στο Υπουργείο Υγείας, θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση τους αλλά σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχιστεί αναμένεται να εισηγηθούμε κάποια μεσαία λύση στο πρόβλημα», συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Μωσαϊκός, διευκρινίζοντας ότι αυτή η λύση θα αφορά πιο αυστηρότερη επιτήρηση στις εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα στην επαρχία Λάρνακας και όσον αφορά το κομμάτι των δεξιώσεων, απαγορεύεται το cocktail party και τα συγχαρητήρια σε γάμους και βαφτίσεις. Επιτρέπεται μόνο η φυσική παρουσία σε γεύμα ή δείπνο, με μέγιστο αριθμό παρευρισκόμενων τα 350 άτομα.

Τα πιο πάνω μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από χθες Πέμπτη και θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network