MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άκρως χειμωνιάτικο και σήμερα το σκηνικό… Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχές, καταιγίδα και πιθανόν χαλάζι για σήμερα – Αλλάζει κάπως τις επόμενες ημέρες  –  Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι και την Κυριακή – Πότε επανέρχεται η σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε τα ξημερώματα η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου, η οποία τέθηκε σε ισχύ από τις έξι το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και τις πέντε το απόγευμα σήμερα.

Advertisement

Σύμφωνα με αυτή, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες πιθανό να επηρεάσουν την περοχή. Σε τέτοια περίπτωση η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 50 χιλιοστά ανά ενώ δεν αποκλείεται και χαλαζόπτωση.

Πύργος Τυλληρίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται σταδιακά από το Σάββατο, οπότε αναμένεται και αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια γύρω και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, στα παράλια. Τοπικά θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές, που σύντομα θα διαλυθούν.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, όπου θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network