MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακούει αιτήματα συνδέσμων που ασχολούνται με παιδικό καρκίνο ο Υπουργός Υγείας

Advertisement

Sponsored by exness

«Για να κατανοήσουμε περισσότερο τα προβλήματα, να δούμε τις γραπτές τους θέσεις και να προχωρήσουμε με επίλυση προβλημάτων»

Συνάντηση με συνδέσμους που ασχολούνται με το ζήτημα του παιδικού καρκίνου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, στο Υπουργείο.

Advertisement

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των συνδέσμων «Μικροί Ήρωες», «Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου», «Ίδρυμα Ελπίδα», «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», «Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας» και γονείς παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό.

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός ανέφερε ότι έχει καλέσει τους συνδέσμους που ασχολούνται με τον παιδικό καρκίνο και συνεργάζονται με το Μακάρειο Νοσοκομείο, ώστε να ακούσει τα αιτήματά τους και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

«Τους έχουμε ζητήσει να μας καταθέσουν ένα υπόμνημα με τις δικές τους θέσεις, ώστε να τις μελετήσουμε και να μπορούμε να τοποθετηθούμε και να λύσουμε προβλήματα εκεί και όπου υπάρχουν», ανέφερε.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο την προηγούμενη βδομάδα, όπου, όπως είπε, μετέβη «ώστε να δω και από κοντά τις διάφορες αναβαθμίσεις που τροχιοδρομούνται τα επόμενα χρόνια».

Η σημερινή μας συνάντηση με τους συνδέσμους και με τους γονείς των παιδιών του παιδοογκολογικού «είναι για να κατανοήσουμε περισσότερο τα προβλήματα, να δούμε τις γραπτές τους θέσεις και να προχωρήσουμε με επίλυση προβλημάτων», σημείωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ (Ρεπορτάζ: Μαρία Χριστοφή)

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network