MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακόμη πιο active προορισμός η Πάφος με 9 νέες ποδηλατικές διαδρομές!

Advertisement

Sponsored by exness

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης  και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με τον γνωστό επαγγελματία ποδηλασίας κον Μιχάλη Χατζηιωάννου της Bikin’Cyprus Adventures και την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού έχουν πρόσφατα ολοκληρώσει την πρώτη φάση σχεδιασμού και δημιουργίας ποδηλατικών διαδρομών στην επαρχία Πάφου.

Advertisement

Με στόχο  την ανάδειξη της υπαίθρου, των πανέμορφων τοπίων και της ιδιαίτερης μορφολογίας των κοινοτήτων της Πάφου,  έχουν δημιουργηθεί τέσσερεις νέες διαδρομές που καλύπτουν κατά κύριο λόγο την βοριοανατολική Πάφο.

Παράλληλα, έχει αρχίσει η υλοποίηση της δεύτερης φάσης η οποία περιλαμβάνει πέντε διαδρομές που θα καλύψουν τις περιοχές, Πέγειας, Κοινοτήτων Λαόνα, Πόλης Χρυσοχούς, Νέου χωρίου και Ακάμα.

Οι επισκέπτες της Επαρχίας Πάφου μπορούν να απολαμβάνουν πλέον την συναρπαστική εμπειρία της ποδηλασίας ακόμη πιο αναβαθμισμένη ως μέρος των ευρύτερων διακοπών στην Πάφο, ως ενός μαγευτικού προορισμού δραστηριοτήτων, περιπέτειας, αλλά και επαγγελματικής προπόνησης.

Παράλληλα,  η ΕΤΑΠ και οι συνεργάτες της έχουν σε εξέλιξη προσπάθεια εξεύρεσης των απαιτούμενων κονδυλίων για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων ενώ σε πλήρη υλοποίηση βρίσκεται   το πλάνο προώθησης και γνωστοποίησης των  νέων αυτών διαδρομών μέσα από εξειδικευμένα κανάλια προώθηση ποδηλατικού τουρισμού.  Μεταξύ άλλων, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες αθλητικού περιεχόμενου, απευθείας επαφές με ποδηλατικά κλάπς εξωτερικού και εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες, χρήση παγκόσμιας εμβέλειας apps κ.α είναι μερικές από τις ενέργειες που υλοποιούνται και  μέσα που χρησιμοποιούνται.

Σε δηλώσεις του ο κος Νάσος Χατζηγεωργίου-Εκτελεστικός Διευθυντής  της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου ανέφερε ότι η Πάφος διαθέτει  όλα τα συστατικά για να καταξιωθεί ως Active/Αθλητικός  προορισμός.  Το “πάζλ”  σιγά σιγά συμπληρώνεται και αυτό που χρειάζεται είναι να οργανωθούν περαιτέρω οι εμπειρίες  και να προωθηθούν εντατικά στα σωστά κανάλια.

Η ΕΤΑΠ Πάφου, ευχαριστεί όλους τους εταίρους για τις προσπάθειες που καταβάλουν για ανάπτυξη του τουρισμού της Επαρχίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal