MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακόμα πιο σκληρό το νέο βίντεο με το ξυλοδαρμό 16χρονης… Οργή και προβληματισμός

Advertisement

Sponsored by exness

Με συγκλονισμό αλλά και οργή συνεχίζει να παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονης μαθήτριας στη Λεμεσό από συνομήλικες της – Υπό κράτηση τα δύο κορίτσια – Και τρίτη νεαρή για ανάκριση – Προβληματισμός προκαλεί το απίστευτο συμβάν 

Advertisement

Σύμφωνα με τα γεγονότα που διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού μετά τη σχετική καταγγελία στη οποία προέβησαν οι γονείς του θύματος του ξυλοδαρμού, οι δύο νεαρές –που θεωρούνται υπεύθυνες για το απίστευτο περιστατικό- είχαν κλείσει ραντεβού στη μαθήτρια που φοιτά σε γειτονικό σχολείο.

Το ραντεβού δόθηκε έξω από το παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αυτό που ξεκίνησε ως φραστικό επεισόδιο είχε την απίστευτη κατάληξη που έκπληκτη παρακολουθεί η κοινωνία από το πρωί, μέσα από τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το δεύτερο βίντεο από τον απίστευτο ξυλοδαρμό ακόμα πιο συγκλονιστικό:

Η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης ξυλοδαρμού, αφορμή για τον οποίο φαίνεται να στάθηκε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ενός αγοριού. Τα δύο κορίτσια που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση τελούν υπό κράτηση, ενώ για ανάκριση οδηγήθηκε και τρίτη νεαρή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το γεγονός ως τέτοιο πέρα από οργή, προκαλεί και έντονο προβληματισμό για το μένος που μπορεί να κυριεύσει τόσο νεαρά κορίτσια ώστε να φτάσουν σε τέτοια σημεία.

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network