MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακόμα μια φωτιά από ελαττωματικό τζάκι στη Λακατάμεια

Advertisement

Sponsored by exness

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες βράδυ – Ελαττωματικό τζάκι προκάλεσε φωτιά σε οικία στη Λακατάμεια – Άνω των 5 χιλιάδων ευρώ οι ζημιές

Advertisement

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 20.57 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ιδιωτική οικία . Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμειας   και η ώρα 22.00 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην ξύλινη στέγη της διώροφης κατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές, αυλοί τυλικτήρα και  έγινε αποδόμηση της οροφής. Η πυρκαγιά η οποία προκάλεσε ζημιές πέραν των πέντε χιλιάδων ευρώ, οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή/λειτουργία της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας.

 Πυρκαγιά και σε φάρμα στο Λιοπέτρι

Εξάλλου η ώρα 04.16 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε φάρμα στο Λιοπέτρι στην περιοχή Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αμμοχώστου και η ώρα 08.30 σήμερα  τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε 50 περίπου μπάλες σανού που βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο φάρμας αιγοπροβάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Συνολικά από τις έξι χθες το πρωί έως και τις έξι σήμερα η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια,20 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network