MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ακολουθούν» τη διαδρομή του Μαριούθκια… ψάχνουν κάμερες ασφαλείας. Ξανά για έρευνες στη σκηνή (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά στη σκηνή της γκανγκστερικής δολοφονίας για έρευνες και εξετάσεις – Ξεψαχνίζουν το παρελθόν του Μαριούθκια – «Ακολουθούν» τη διαδρομή του και ψάχνουν κάμερες ασφαλείας – Από ανάκριση διάφορα πρόσωπα – Εικόνες από τις έρευνες στη σκηνή που ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της μέρας

Στο παρελθόν του Μαριούθκια, μεταξύ προσώπων με τα οποία είχε διαφορές, ψάχνουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας τους δολοφόνους του 37χρονου, που έπεσε νεκρός από δολοφονικά πυρά λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας στο Κίτι, ενώ επέβαινε στην Lamborghini.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, οι δράστες «γάζωσαν» το πολυτελές όχημα και τον ίδιο τον Μαριούθκια, ο θάνατος του οποίου ήταν, ακαριαίος. Τα πυρά τους, τον έπληξαν στο κεφάλι και τα δύο χέρια. Φαίνεται πως ήταν καλά «διαβασμένοι» και έστησαν ενέδρα θανάτου στο θύμα τους, σε σημείο της διαδρομής που συνήθιζε να ακολουθεί για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το γεγονός ότι η Lamborghini βρέθηκε ακινητοποιημένη στην άκρη του δρόμου αριστερά, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο οι δράστες να άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. Οι ανακριτές της υπόθεσης, διερευνούν το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να ήταν κρυμμένοι πίσω από κυπαρίσσια στην απέναντι πλευρά και να διέφυγαν μετά την εκτέλεση με μοτοσικλέτα.

Έρευνες με το πρώτο φως…

Τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και του ΤΑΕ Λάρνακας, με το πρώτο φως της μέρας, επέστρεψαν στο σημείο της δολοφονίας και ξεκίνησαν έρευνες και εξετάσεις στην περιοχή. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σκηνή όπου βρέθηκε ακινητοποιημένο το όχημα του, εντοπίστηκαν κάποια τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ήδη, από χθες βράδυ, από τα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας πέρασαν διάφορα πρόσωπα που είχαν σχέσεις με τον Μαριούθκια καθώς και άλλοι που απασχόλησαν στο παρελθόν τις αρχές, σε μια προσπάθεια να πιάσουν οι ανακριτές την άκρη του νήματος που ενδέχεται να τους οδηγήσει στο πρόσωπο που του έστησε την ενέδρα θανάτου.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύει η Cyprus Times, τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών «χτενίζουν» το χωράφι που βρίσκεται πίσω από το σημείο που έπεσε νεκρός ο Γεωργίου, σε μια προσπάθεια εντοπισμού τεκμηρίων που θα καταδείξουν εάν οι δράστες έφτασαν στο σημείο πεζοί ή με μοτοσικλέτα.

«Ακολουθούν» τη διαδρομή του και ψάχνουν κάμερες ασφαλείας

Στο μεταξύ, ψάχνουν το δρομολόγιο που ακολουθούσε το θύμα που εκείνη την ώρα μετέβαινε στο σπίτι του, προκειμένου να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας που θα τους καταδείξει το κατά πόσον, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι ακολουθούσαν τον Μαριούθκια σε όλη τη διαδρομή.

Πάντως, φαίνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 37χρονος «Μαριούθκιας» είχε τεθεί στο στόχαστρο. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, τον Ιανουάριο, οι αρχές είχαν εντοπίσει οπλισμό που θεωρήθηκε ότι ενδεχομένως να χρησιμοποιείτο για εκτέλεση δολοφονικού σχεδίου σε βάρος του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network