MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακιντζί: Πολύ σημαντικό μέτρο το θέμα της σύνδεσης των κινητών τηλεφώνων

Advertisement

Sponsored by exness

Είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, ευχόμενος «εμπνεόμενοι από αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα οι λύσεις που θα είναι ωφέλιμες και για τις δύο κοινότητες να επεκταθούν»

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή ανακοίνωση της «προεδρίας», όπου αναφέρεται πως τα κινητά τηλέφωνα λειτουργούν και στις δύο πλευρές μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες μέσω της Ελίζαμπεθ Σπέχαρ στις 12.45 το μεσημέρι, προστίθεται μια δήλωση επί του θέματος του κ. Ακιντζί.

Οι Τ/κ και οι Ε/κ που ταξίδευαν και στις δύο πλευρές της Κύπρου δεν μπορούσα να επικοινωνήσουν με τα σπίτια τους, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, λέγοντας ότι όπως και να το δει κάποιος αυτό ήταν μη αποδεκτό. «Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι αυτή η σύνδεση επιτεύχθηκε έστω κι αν είναι μέσω κέντρο επικοινωνίας στην Ελβετία. Εύχομαι στο μέλλον να μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη απευθείας σύνδεσης χωρίς να έχουμε ανάγκη αυτά τα κέντρα επικοινωνίας».

Ο κ. Ακιντζί πρόσθεσε ότι αυτό το θέμα πήρε πολύ καιρό και μπορεί να άργησε αλλά τελικά έγινε. Ευχήθηκε καλορίζικο το μέτρο σε όλους όσους ζουν στην Κύπρο και ευχήθηκε εμπνεόμενοι από αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα οι λύσεις που θα είναι ωφέλιμες και για τις δύο κοινότητες να επεκταθούν.

Χωρίς αμφιβολία, ο κύριος στόχος είναι να υπάρξει μια λύση που να μπορεί να γίνει αποδεκτή κι από τις δύο πλευρές, να είναι βιώσιμη, με πολιτική ισότητα, ασφάλεια και ελευθερία, πρόσθεσε. «Πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το στόχο. Είναι αναμφίβολο ότι τέτοιου είδους θετικές εξελίξεις είναι υποβοηθητικές και αυξάνουν την ασφάλεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΨΑΧΝΕΤΑΙ

ShootandGoal