MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΚΕΛ: Ντροπή, κύριοι της ηγεσίας της Αστυνομίας. Καλύτερα μην λέτε τίποτα

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ για τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη – «Ντροπή, κύριοι της ηγεσίας της Αστυνομίας. Καλύτερα μην λέτε τίποτα»

Advertisement

Επικριτικό και πάλι το ΑΚΕΛ κατά της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση δολοφονιών των γυναικών από τον 35χρονο ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς.

Το κόμμα της αριστεράς εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας μετά τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του Σώματος Ανδρέα Αγγελίδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η ηγεσία της Αστυνομίας αντί να σεβαστεί την κοινωνία, η οποία συγκλονισμένη και αποσβολωμένη παρακολουθεί τα όσα εκτυλίσσονται με τους φόνους γυναικών και παιδιών, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να φορτώσει αλλού τις τεράστιες και ασήκωτες ευθύνες της.

Δεν είναι έλλειψη νομικών εργαλείων που είχε η Αστυνομία. Έλλειψη βούλησης είχε η Αστυνομία να ασχοληθεί σοβαρά με τις καταγγελίες που έγιναν. Ασύγγνωστη ολιγωρία και εγκληματική αδιαφορία επέδειξε η Αστυνομία, η οποία χωρίς καμία δυσκολία είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ελλείπουσες «έφυγαν στο εξωτερικό» και ότι «έτσι κάμνουν τούτες».

Ντροπή, κύριοι της ηγεσίας της Αστυνομίας. Καλύτερα μην λέτε τίποτα, γιατί οργίζετε την κοινωνία ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network