MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΑΚΕΛ: Κάτω τα χέρια από το Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακαδημίας

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονη ανησυχία διακατέχει τα μέλη και τους φίλους της Ανοικτής Πρωτοβουλίας για το Πάρκο Ακαδημίας από τις βλέψεις για «έργα ανάπτυξης» μέσα στα όρια του πάρκου. Τελευταίο κρούσμα οι αυθαίρετες ενέργειες του Δημάρχου Αγλαντζιάς για δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου μέσα στο Εθνικό  Δασικό Πάρκο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας μετέβη στο πάρκο το Σάββατο 10/06/20230 στα πλαίσια των δράσεων του Κόμματος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και συνομίλησε με στελέχη της Ανοικτής Πρωτοβουλίας (Πετρούλα Πέτρου και Αντώνη Φοινιό). Εκ  μέρους του ΑΚΕΛ ήταν ο Λάζαρος Νικολάου, μέλος της Γραμματείας της Ε.Ε., ο Χάρης Ιωακειμίδης, μέλος του Γραφείου Περιβάλλοντος της Ε.Ε. και εκ μέρους της Περιβαλλοντικής Κίνησης Κύπρου ο Πέτρος Πασιάς και ο Χριστάκης Σκουφάρης.

Advertisement

Η Πετρούλα Πέτρου και ο Αντώνης Φοινιός ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία αναλυτικά γιατί η Πρωτοβουλία και άλλες περιβαλλοντικές κινήσεις και ομάδες αντιδρούν στην πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγλαντζιάς. Περιδιαβάζοντας μέσα στο πάρκο ενημέρωσαν επίσης για άλλα προβλήματα που αφορούν τη συντήρηση των δένδρων και διευκολύνσεις των επισκεπτών του πάρκου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, καλεί την επίσημη πολιτεία να αλλάξει ρότα και να διαθέσει τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους για υλοποίηση σημαντικών έργων για προστασία του Εθνικού Δασικού Πάρκου και επέκταση του σε τεμάχια τα οποία στο παρελθόν είχαν δοθεί για ανέγερση κτιρίων και τώρα εγκαταλείφθηκαν, όπως είναι τα κτίρια στα οποία ανεγέρθηκαν κοιτώνες της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για τις ανάγκες της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network