MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αίθριος τώρα ο καιρός, από βδομάδας καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και αύριο σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από βδομάδας όμως αναμένονται μέχρι και καταιγίδες.

Advertisement

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν παροδικά ισχυροί, 5 μποφόρ, στα προσήνεμα νότια. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα δυτικά, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη αυξημένες κατά διαστήματα νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network