MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Aίθριος ο καιρός το πρωί αλλά μετά… νεφώσεις και βροχή!

Advertisement

Sponsored by exness

Ηλιόλουστος ο καιρός το πρωί αλλά μετά έρχεται συννεφιά – Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή η θερμοκρασία – Η σχετικά χαμηλή πίεση και η ασταθής αέρια μάζα που επηρεάζουν την περιοχή σταδιακά εξασθενούν

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά στα ανατολικά παράλια και σταδιακά και σε άλλες περιοχές, ιδιαίτερα στα ορεινά και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο -μόνο-  άνοδος της θερμοκρασίας

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως που θα αναπτυχθούν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά μετά το μεσημέρι, θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση σε σχέση με το Σάββατο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network