MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Κύπρο… αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Κύπρο τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Aίθριος αναμένεται να παραμείνει μέχρι και την Τρίτη ο καιρός. Σύμφωνα με το τμήμα μετεωρολογίας η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αγγίξει τους 23 βαθμούς κελσίου ενώ για τη Δευτέρα αναμένεται μικρή πτώση.

Advertisement

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: 

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος. Νωρίς το πρωί και τη νύκτα δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια.

Την Τρίτη και τη Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί και τη νύκτα δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή πτώση, την Τρίτη άνοδο και την Τετάρτη μη αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network