MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αίθριος ο καιρός, πάντα όμως με ένα αλλά… Τι μας επιφυλάσσει μέχρι και την Κυριακή

Advertisement

Sponsored by exness

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες από τη μία αλλά με βροχές και ισχυρούς ανέμους – Μέχρι και 34 βαθμούς ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της ημέρας – Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, σε κάποιες περιοχές στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη και παροδικά, στα νότια παράλια, ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευμα του Σαββάτου αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα νοτιοανατολικά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network