MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αίθριος και σήμερα ο καιρός… «Χειμωνιάζει» από την Τρίτη

Advertisement

Sponsored by exness

 Αίθριος και σήμερα ο καιρός – Στους 28 ο υδράργυρος – Αλλάζει το σκηνικό από την Τρίτη με νεφώσεις, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network