MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αίθριος γενικά ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό

Advertisement

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά στα νότια και νοτιοδυτικά θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά θα είναι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ανατολικά, να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια και βόρεια θα πνέουν µέχρι µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη συννεφιά. Μετά το µεσηµέρι, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις θα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά µέτριοι, 4 Μποφόρ και αργότερα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια για να καταστεί µετά το µεσηµέρι, στα προσήνεµα παράλια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη συννεφιά ενώ, το απόγευµα, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις θα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές.

Το επόµενο τριήµερο η θερµοκρασία, στα παράλια, δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα παραµείνει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Ωστόσο, στο εσωτερικό και στα ορεινά, την Τρίτη και την Τετάρτη, η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση για να κυµανθεί τουλάχιστον στο εσωτερικό λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Πέµπτη αναµένεται µικρή άνοδος και η θερµοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό, θα επανέλθει στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal