MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αισιοδοξία για εγκατάσταση συστήματος αυτόματης πυρόσβεσης μέχρι Δευτέρα. Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια, λέει η Υπουργός

Advertisement

Sponsored by exness

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια των μαθητών, λέει η Υπουργός Παιδείας  – «Επί του παρόντος δεν υπάρχει πρόθεση να ληφθεί απόφαση για τηλεκπαίδευση» – Oι οργανωμένοι γονείς εκφράζουν αισιοδοξία ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος αυτόματης πυρόσβεσης στα σχολικά λεωφορεία

Το Υπουργείο Παιδείας αντιλαμβάνεται την ταλαιπωρία που προέκυψε εξαιτίας της ακινητοποίησης των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές, ωστόσο πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των παιδιών, δήλωσε η αρμόδια υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Advertisement

Μιλώντας στο Τρίτο, η κυρία Μιχαηλίδου είπε ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργό Μεταφορών σε μία προσπάθεια να εξευρεθούν οι καταλληλότερες λύσεις.

Επισήμανε πως χθες, σχεδόν 6 χιλιάδες μαθητές είτε μετέβησαν στο σχολείο με καθυστέρηση, είτε δεν πήγαν καθόλου.

Η κυρία Μιχαηλίδου επισήμανε πως στο υπουργείο Παιδείας αναμένουν να δουν τα στοιχεία που θα καταγραφούν αναφορικά με την προσέλευση των μαθητών σήμερα και αύριο, ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες.

Διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Παιδείας θα διευκολύνει τους μαθητές που αντιμετώπισαν πρόβλημα μετάβασης στο σχολείο, τόσο σε ότι αφορά στις απουσίες, όσο και στο θέμα των διαγωνισμάτων.

Παράλληλα, τόνισε ότι το υπουργείο θα λάβει και άλλες αποφάσεις σε περίπτωση που παραταθεί το πρόβλημα. Η Αθηνά Μιχαηλίδου είπε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει πρόθεση να ληφθεί απόφαση για τηλεκπαίδευση.

Στο μεταξύ, αισιοδοξία εκφράζουν οι οργανωμένοι γονείς ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος αυτόματης πυρόσβεσης στα σχολικά λεωφορεία.

Μιλώντας επίσης στο Τρίτο, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοΐζος Κωνσταντίνου, είπε ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να παραληφθούν τα συγκεκριμένα συστήματα και τόνισε ότι πρέπει να γίνονται ενδελεχείς και συστηματικοί έλεγχοι.

Πρόσθεσε πως κάποιοι πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους κι αν δεν την κάνουν πρέπει να έχουν επιπτώσεις.

Πηγή:rik

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network