MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αίσιο τέλος… Απεγκλώβισαν τον 45χρονο από τη χαράδρα στα Σπήλια (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης 45χρονου στα Σπήλια – Έπεσε σε χαράδρα ενώ είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια – Ειδοποίησε φίλο του και αμέσως στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του – Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Advertisement

Θετική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης 45χρονου άνδρα που έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Σπήλια γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Ο 45χρονος ενώ βρισκόταν στην περιοχή και μάζευε μανιτάρια έπεσε στη χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί. Αμέσως ειδοποίησε τηλεφωνικώς φιλικό του πρόσωπο το οποίο ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία.

Με τη βοήθεια του 32χρονου φίλου του τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 45χρονο σε χαράδρα που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το δρόμο Ευρύχου – Σπήλια.

Η πυροσβεστική έστησε επιχείρηση για τη διάσωση του και κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να τον απεγκλωβίσει από τη χαράδρα ωστόσο από την πτώση ο 45χρονος έσπασε το δεξί του πόδι. Στη σκηνή ανέμενε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 45χρονο στο νοσοκομείο για περίθαλψη. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network