MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άγριος ξυλοδαρμός για μια θέση στο… ψάρεμα

Advertisement

Sponsored by exness

Ξυλοδαρμό τριών Ρουμάνων διερευνά η Αστυνομία – Τους έδειραν τρεις άγνωστοι, επίσης αλλοδαποί, επειδή τους έπιασαν τη θέση που ψαρεύουν στο φράγμα του Κούρη – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας, εκδορές και κατάγματα οι δύο γιοί του

Advertisement

Τον μπελά τους βρήκαν τρεις Ρουμάνοι που πήγαν για ψάρεμα το περασμένο Σάββατο στο φράγμα του Κούρη. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία ο πατέρας και οι γιοί του 29 και 38 ετών, ενώ ψάρευαν στο φράγμα του Κούρη το απόγευμα του Σαββάτου, στο σημείο έφτασαν άλλα τρία πρόσωπα επίσης αλλοδαποί.

Οι τρεις άγνωστοί ζήτησαν από τους τρεις Ρουμάνους να εγκαταλείψουν το σημείο, αφού όπως υποστήριξαν εκεί είναι ο χώρος που ψαρεύουν συχνά. Ο πατέρας και οι δύο γιοί τους, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν, διερωτήθηκαν «τι εννοείτε;» και τότε οι τρεις άγνωστοι τους επιτέθηκαν με μεταλλικές σωλήνες, χτυπώντας τους σε πολλά σημεία του σώματος τους.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος φέρει κάταγμα στο δεξί χέρι και άλλες εκδορές, ο 29χρονος εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του, ενώ ο πατέρας υπέστη ρήξη σπλήνας και χειρουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι τρεις Ρουμάνοι προέβησαν σήμερα σε καταγγελία στην Αστυνομία, αφού όπως υποστήριξαν βρισκόντουσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network