MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άγριος καβγάς για τα μάτια μιας γυναίκας στο Παραλίμνι

Advertisement

Sponsored by exness

Πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια μιας γυναίκας σε νυχτερινό μαγαζί στο Παραλίμνι – Αδέρφια κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα – Επισκέφθηκαν το νοσοκομείο και ο ένας εκ των δύο υποβλήθηκε και σε εγχείρηση – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Advertisement

Γυναίκα ήταν η αιτία του καβγά… Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν δύο αδέρφια, ηλικίας 23 και 19 χρόνων από το Φρέναρος, στις 13 Φεβρουαρίου ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο στο Παραλίμνι, δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο άτομα από το Παραλίμνι ηλικίας 21 και 20 χρόνων.

Όπως καταγγέλθηκε, η αιτία του επεισοδίου ήταν παρεξήγηση μεταξύ του 23χρονου παραπονούμενου και του 20χρονου σε σχέση με κοπέλα υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου.

Μετά την επίθεση οι δύο παραπονούμενοι επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εξετάστηκαν από επί καθήκοντι ιατρό. Ο 23χρονος διαγνώστηκε ότι έφερε εκδορές στην πλάτη και θλαστικό τραύμα στον αριστερό αντιβραχίονα και αφού του έγιναν συρραφές  απολύθηκε.

 Ο 19χρονος έφερε εκδορές στην πλάτη και στα χέρια και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και απολύθηκε από το Νοσοκομείο με οδηγίες. Τρεις ημέρες, όμως, αργότερα, στις 16 Φεβρουαρίου ο 19χρονος λόγω πόνων που ένιωθε επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη των δύο υπόπτων, ο ένας εκ των οποίων, ο 21χρονος είναι εθνοφρουρός. Οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο 2 ημερών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network