MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άγριο φονικό στη Λάρνακα… 36χρονη βρέθηκε νεκρή δεμένη πισθάγκωνα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρή στην οικία της 36χρονη – Βρέθηκε στο πάτωμα δεμένη πισθάγκωνα δίπλα στο κρεβάτι της – Σε συναγερμό η αστυνομία, η οποία διερευνά φόνο εκ προμελέτης – Τι έδειξε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 36χρονης

Advertisement

Φονικό στη Λάρνακα έθεσε σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές. Οι ώρες περνούσαν και η 36χρονη από τη Μολδαβία δεν είχε δώσει σημεία ζωής και έτσι οι φίλες της, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, αποφάσισαν να πάνε μέχρι το διαμέρισμα της που βρισκόταν στην Οδό Τούζ Χανέ, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, κοντά στη περιοχή Μακένζυ για να δουν αν είναι καλά.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες τους να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος, που βρισκόταν στον 3ο όροφο, οι φίλες του θύματος δεν τα έβαλαν κάτω και έτσι κάλεσαν κλειδαρά, για να πετύχουν είσοδο. Το θέαμα που αντίκρισαν σοκαριστικό… Η 36χρονη φίλη τους βρισκόταν νεκρή στο πάτωμα ενώ ήταν δεμένη πισθάγκωνα δίπλα στο κρεβάτι της.

Αμέσως έσπευσαν στο χώρο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες ενώ στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους. 

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας Πάμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι ο τρόπος που εντοπίστηκε η 36χρονη υποδηλώνει εγκληματική ενέργεια η οποία διαπράχθηκε τις τελευταίες 12 ώρες.

Οι εξετάσεις των αρχών συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ κατά τις πρώτες πρωινές ώρες οι ιατροδικαστές διενήργησαν τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 36χρονης και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της προήλθε από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της η αστυνομία διέμενε μόνη της στην Κύπρο τα τελευταία επτά χρόνια και ασχολείτο με την τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών και μανικούρ..

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal